четвер, 03 грудня 2020 11:32

Школяр під час перерви проштиркнув вухо гачком для в'язання

Школяр під час перерви проштиркнув вухо гачком для в'язання
Хлопчику пощастило, що гачок не пошкодив ані внутрішню частину вуха, ані суглобу щелепи Фото: realno.te.ua

У Дніпрі в одній зі шкіл учень отримав незвичну травму. Йому проштиркнув вухо гачок для в'язання.

Інцидент стався під час перерви. 9-річний школяр вирішив перепочити на лавці і поклав голову на клубок з нитками, які підготували до уроку праці, пише tsn.ua. Усередині був схований гачок для в'язання, який проштрикнув дитині вухо і застряг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На дитячому майданчику хлопчик налетів на металевий штир

Дитину зі скривавленою головою терміново забрали в лікарню. За словами керівниці відділенням медичного центру ім. Руднева Марини Василенко, гачок будовою нагадує гарпун, тому самотужки дістати його з вуха дорослі не змогли. Медики обстежили школяра і зробили операцію.

"Гачок зайшов на 1,5-2 сантиметри. Це гарпун. Коли його тягнеш, то він може порвати м'які тканини. Саме тому довелося докласти всіх вміння, щоб акуратно витягнути цей гачок. Ювелірна робота", - повідомила Марина Василенко.

Хлопчику пощастило, що гачок не пошкодив ані внутрішню частину вуха, ані суглобу щелепи.

У Бориславі Львівської області 3-річна дівчинка вдихнула пластмасову заглушку до холодильника. Щоб її дістати з бронха, хірургу знадобилася 1год. Дівчинці зробили бронхоскопію під загальним наркозом. Вона вже вдома.

Зараз ви читаєте новину «Школяр під час перерви проштиркнув вухо гачком для в'язання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі