вівторок, 20 березня 2018 09:46

Школярки влаштували жорстоку бійку - відео виклали в інтернет (+18)

Школярки влаштували жорстоку бійку - відео виклали в інтернет (+18)
Під Житомиром школярки влаштували жорстоку бійку. Фото - pixabay.com/klimkin

У Коростені Житомирської області дві школярки, 14 і 15 років, влаштували жорстоку бійку в місцевому парку. Ще одна школярка знімала інцидент на мобільний телефон.

Відео опублікували в соцмережі, після чого воно почало активно поширюватися. Згодом авторка його видалила. Про це повідомляє ТСН.

"З'ясувати причини не вдалося, так як одна каже одне, друга інше, обидві дівчинки з неблагополучних сімей", - розповіла інспектор ювенальної превенції коростенській поліції Ольга Яценко.

За її словами, постраждала і її кривдниця вчаться в різних школах, проте живуть поруч. Мама побитої дівчини Галина Радченко відмовилася коментувати подію. У школі розповіли, що учениця залишилася вдома з бронхітом. Дитина не проблемна, але вчитися не хоче. Найкраща подруга - вона ж кривдниця дівчинки, вчиться в СШ №3. Вчителі попросили її не турбувати, бо вона знаходиться в стресовому стані. Дівчина з неблагополучної сім'ї і перебуває на обліку в соціальних служб. Часто пропускає уроки, однак агресії досі за нею не помічали. Причиною жорстокого інциденту готові вважати алкоголь — дівчата стверджують, що пили вино.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярі побили сироту і зняли відео

Мати постраждалої відмовилася писати заяву, а тому справу в поліції, швидше за все, закриють.

У місті Зеленодольськ Апостолівського району на Дніпропетровщині підлітки влаштувала бійку, в ході якої один з них наніс 14-річному однолітку майже 13 ударів ногами та руками по голові та тулубу. Бійка сталася на стадіоні поблизу школи №1. У цей час інші діти знімали побиття на відеокамеру телефону та виклали у інтернет.

Зараз ви читаєте новину «Школярки влаштували жорстоку бійку - відео виклали в інтернет (+18)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі