четвер, 22 грудня 2011 11:59

Скандальний мер Болграда вже вдруге через п'янку потрапляє в аварію

Скандальний мер Болграда вже вдруге через п'янку потрапляє в аварію

21 грудня 2011 болградський міський голова Сергій Корольов мчався на шаленій швидкості у власному "Volvo" і врізався ззаду в "УАЗик" швидкої допомоги на перетині вулиць Училищний і "25 серпня". Про це стало відомо журналістам від очевидців події, які відзначили, що градоначальник виглядав не зовсім тверезим.

За словами очевидців, на розкішному Volvo було зім'яте крило, пошкоджений бампер і підфарники. Машина швидкої допомоги також серйозно пошкоджена, пише "Завтра".

Мер Корольов на місці переконав медиків не розголошувати подію і терміново відправив в автосервіс на ремонт обидві машини. ДАІ на місце ДТП не викликалося.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Міліціонери зі швидкістю 200 км/год в'їхали в будівлю ізмаїльського вокзалу

На станції швидкої допомоги коментувати обставини ДТП відмовилися.

15 жовтня цього року Сергій Корольов в селі Василівка Болградського району Одеської області за кермом свого Volvo наїхав на 5-річного хлопчика. Із закритою черепно-мозковою травмою та струсом мозку потерпілого госпіталізували в центральну райлікарню. Градоначальник був п'яний і сховався з місця події. Проте в ДАІ відмовилися визнати провину Корольова у ДТП, посилаючись на те, що "хлопчина несподівано вискочив на проїжджу частину, де його зачепила крилом машина міського голови".

Зараз ви читаєте новину «Скандальний мер Болграда вже вдруге через п'янку потрапляє в аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі