неділя, 03 січня 2021 14:56

Син експоліцейського тікав із місця ДТП із трупом у багажнику
3

На Одещині 30-річний водій збив на смерть 33-річного велосипедиста й тікав з його трупом у багажнику
Фото: od.npu.gov.ua
На Одещині 30-річний водій збив на смерть 33-річного велосипедиста й тікав з його трупом у багажнику
На Одещині 30-річний водій збив на смерть 33-річного велосипедиста й тікав з його трупом у багажнику

Увечері 2 січня в селищі Велика Михайлівка Роздільнянського району Одеській області в ДТП – загинув 33-річний місцевий житель. Він велосипедом їхав по підгузки для свого 10-місячного сина.

За кермом автомобіля ніби був 30-річний син колишнього працівника поліції. Він намагався втекти й заховати тіло. У момент, коли клав тіло до багажника свого автомобіля, його побачила жінка, що живе поруч, почала кричати. Водій швидко сів до авто та почав тікати, розповіли родичі загиблого, передає ТСН.ua.

Проїхав він близько кілометра і влаштував нову ДТП – врізався автомобілем у стовпчик моста.

"Після того викинув тіло на узбіччя, а сам почав битися головою – що ніби обоє їхали в автомобілі й разом потрапили в аварію", - розповіла родичка загиблого Валентина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний водій на смерть переїхав чоловіка на польовій дорозі й утік

Поліція затримала водія, він перебуває під вартою. Попередньо, за кермом був п'яний.

"30-річний водій іномарки не обравши безпечної швидкості руху, скоїв зіткнення з велосипедом, який рухався у попутному напрямку. Внаслідок ДТП постраждалий загинув, а кермувальник автомобіля, аби приховати злочин, поклав загиблого у багажник і намагався з місця події втекти. Проте за півтора кілометра потрапив у ДТП, наїхавши на перешкоду", - ідеться в повідомленні відділу комунікації поліції в Одеській області.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Встановлюють всі обставини трагедії.

У Бердичі на Житомирщині на території ринку знайшли мертвим 16-річного хлопця. З'ясувалося, що хлопця збив водій мікроавтобуса. А потім переніс до іншого місця на території ринку і залишив там.

Зараз ви читаєте новину «Син експоліцейського тікав із місця ДТП із трупом у багажнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі