середа, 04 лютого 2015 09:58

Сили АТО ліквідували 18 бойовиків, понад півсотні поранені - штаб АТО

Сили АТО ліквідували 18 бойовиків, понад півсотні поранені - штаб АТО
Фото: ednist.info

Російсько-терористичні війська за минулу ніч 25 разів обстріляли позиції українських військ. Відповідним вогнем сили АТО знищили 18 бойовиків.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Українські військові на атаки ворога відповідали артилерійським та мінометним вогнем, знищивши значні сили противника.

За попередніми даними за минулу добу сили АТО ліквідували 18 терористів, 55 бойовиків отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

За даним штабу, найбільша кількість обстрілів спостерігалась на Луганському напрямку.

"Тут одночасно з українськими позиціями, терористи вели вогонь і по мирних населених пунктах з артилерії, систем залпового вогню БМ-21 "Град", гранатометів та мінометів. Так під ударом були Щастя, Старий Айдар, Станично-Луганське, Верхня Ольховка та Нижнє. 

Не припиняють спроби ворога прорвати українські позиції і на Дебальцівському напрямку. За ніч ворог 9 разів фактично з усіх видів зброї атакував Збройні Сили України. З 22.50 до майже 3 години ночі в районі Дебальцево відбувся бій, в ході якого, використовуючи піхотні підрозділи, терористи намагались захопити наші позиції", - повідомили у штабі АТО.

Зараз ви читаєте новину «Сили АТО ліквідували 18 бойовиків, понад півсотні поранені - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі