четвер, 05 червня 2014 09:52

Силовики знищили на Луганщині мікроавтобус бойовиків — ІО

Силовики знищили на Луганщині мікроавтобус бойовиків — ІО

Сьогодні на Луганщині озброєні бойовики з мікроавтобуса обстріляли колону бійців АТО, а силовики у відповідь знищили авто терористів.

Протягом останніх годин терористи обстріляли на Луганщині два блокпости військових. Бійці відкрили у відповідь вогонь і знищили мікроавтобус бойовиків, повідомив координатор групи військово-політичних досліджень "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"За минулі години на півночі Луганської області були обстріляні два блокпости українських силовиків. Військовослужбовці відкрили вогонь у відповідь, втрат серед них немає. При поверненні в табір колона була обстріляна силами АТО. Вогнем було знищено мікроавтобус нападників терористів. Втрат серед силовиків немає", - йдеться в повідомленні експерта в Facebook.

Також Тимчук заявив про те, що під Слов'янськом на Донеччині кілька годин горів обстріляний терористами склад боєприпасів.

 

Зараз ви читаєте новину «Силовики знищили на Луганщині мікроавтобус бойовиків — ІО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі