понеділок, 01 травня 2023 18:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Сили оборони відбили понад 30 атак росіян на чотирьох напрямках

Сили оборони відбили понад 30 атак росіян на чотирьох напрямках
Cили оборони України відбили атаки ворога на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському і Мар'їнському напрямках. Фото: Facebook.com/MinistryofDefence.UA

Російські окупанти зосередили основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському і Мар'їнському напрямках.

Протягом доби Сили оборони України відбили понад 30 атак ворога. В епіцентрі бойових дій – Бахмут і Мар'їнка, наші воїни мужньо тримають оборону. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Тривають бої у місті Бахмут.

Росіяни вели безуспішні наступальні дії у напрямку Предтечиного. Ворог завдав авіаудару по Бахмуту і Білій Горі.

На Авдіївському напрямку противник вів наступальні дії в районі Первомайського Донецької області, успіху не мав. Завдав авіаційного удару по Авдіївці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог придумав чергову брехню про Зеленського і Залужного

На Лиманському напрямку окупанти намагались покращити тактичне положення, вели безуспішні наступальні дії в районах Новоселівського і Білогорівки.

Ворог завдав авіаційного удару по Білогорівці, Григорівці і Спірному.

На Запорізькому і Херсонському напрямках противник оборонявся.

На Сіверському і Слобожанському напрямках росіяни утримують певну кількість військ у прикордонних з Україною районах РФ.

Ворог завдав авіаційного удару керованими авіаційними бомбами по Лизунівкці у Чернігівській області, загинула дитина. Також росіяни обстріляли населені пункти з мінометів та артилерії.

Вчора Сили оборони відбили понад 36 атак ворога на Бахмутському, Авдіївському і Мар'їнському напрямках.

За 432 дні українські воїни знищили 7192 броньовані машини окупантів, 3700 танків, 308 літаків і 294 гелікопетри. "200-х" – 190 960 окупантів.

Зараз ви читаєте новину «Сили оборони відбили понад 30 атак росіян на чотирьох напрямках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі