четвер, 15 березня 2012 16:42

Сергія Мавроді допоміг посадити український хакер

Сергія Мавроді допоміг посадити український хакер

Лідер Інтернет партії України Дмитро Голубов стверджує, що засновник скандально відомої піраміди МММ Сергій Мавроді був арештований на підставі інформації, яку змогли роздобути українські хакери.

"Українським хакерам вдалося дістати паспорта Мавроді, які він хотів використати для переїзду в іншу країну, а також інші дані - списки вкладників, суми, які вкладали члени "піраміди". Скоро всі ці дані можна буде знайти в мережі інтернет", - розповів Голубов.

Він стверджує, що Мавроді планував залишити територію Росії 15-16 березня по іншому паспорту з іншим ім'ям. Зокрема, українські хакери змогли здобути копію литовського паспорта Мавроді, за яким, скоріш за все, він і збирався покинути країну. Про такі плани, за словами лідера Інтернет партії, стало відомо з листування Мавроді з посольствами різних країн.

"Я це листування передав в ФСБ і разом з ним я передав ксерокопії оригіналу його литовського паспорта", - підкреслив Голубов.

Такі дії, за його словами, були здійснені з метою запобігти виїзду Мавроді з Росії.

Також Інтернет партія збирається оприлюднити дані про нових вкладників піраміди Мавроді. Зокрема, за словами Голубова, вже відомо, що в Казахстані - це близько 250 осіб, в українському місті Одеса - близько 3 тис., а в Москві - від 12 до 15 тис. вкладників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергія Мавроді заарештували на 5 діб

"Я поступово почну викладати в найближчому часі в інтернеті списки вкладників, тому що якщо в 1994 році в піраміду вкладали гроші радянські прості люди, які звикли, що телевізору можна вірити, то в 2011 році 80% вкладників МММ - це жадібні люди, які вирішили нічого не робити, жити за рахунок інших людей, паразитувати", - зазначив він.

Лідер Інтернет партії прогнозує, що зараз вкладники захочуть повернути свої гроші, проте, швидше за все, вони будуть "привласнені".

Як повідомлялося, 14 березня суд у Москві заарештував на п'ять діб за несплату штрафу в 1 тис. рублів засновника скандально відомої піраміди МММ Сергія Мавроді. Згідно з матеріалами, що надійшли від судового пристава, Мавроді протягом тривалого часу не виплачував штраф у розмірі 1 тис. рублів. При цьому не уточнюється, за що саме скандально відомому підприємцю виписувався штраф.

Зараз ви читаєте новину «Сергія Мавроді допоміг посадити український хакер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі