вівторок, 11 грудня 2018 12:47

Самогубство нотаріуса: повідомили про страшну трагедію в родині жінки

Самогубство нотаріуса: повідомили про страшну трагедію в родині жінки
Харківський нотаріус, яка вкоротила собі віку, була вдовою розстріляного 3 роки тому адвоката і бізнесмена Олександра Грузкова. Фото - newsroom.kh.ua

Харківський нотаріус Юлія Грузкова, яка вкоротила собі віку сьогодні вранці, була вдовою розстріляного адвоката та бізнесмена Олександра Грузкова.

Юрист став жертвою кілера увечері 19 січня 2015-го. Чоловік припаркував свій автомобіль Lexus біля будинку на вулиці Чичибабіна і попрямував до під'їзду, коли його наздогнав і розстріляв у спину зловмисник. Від отриманих поранень адвокат помер на місці. Виконавці та замовники злочину так і не були знайдені, пише NewsRoom.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий прокурор загинув за загадкових обставин

У загиблого харків'янина залишилися дружина і 23-річна донька. На момент трагедії Юлія Грузкова лежала в лікарні та, згідно зі свідченнями очевидців, приїхала, ледь тримаючись на ногах.

Після того, що сталося, вдова продовжила нотаріальну практику, якою займалася, як мінімум, із 2006-го. Причини її самогубства зараз з'ясовують поліцейські.

У Харкові повісилася нотаріус. Її тіло знайшли вранці 11 грудня у власному офісі на вулиці Сумській. Тіло виявила співробітниця. Жінка зробила собі петлю із шнурка.

Зараз ви читаєте новину «Самогубство нотаріуса: повідомили про страшну трагедію в родині жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі