вівторок, 21 січня 2020 22:08

Шахраї пропонували за гроші посаду начальника виправної колонії

Шахраї пропонували за гроші посаду начальника виправної колонії
Шахраїв арештували в ресторані. Фото: Facebook

У Києві поліція затримала шахраїв, які пропонували за $ 20 тис. посприяти в призначенні на посаду начальника виправної колонії.

"У вівторок, 21 січня 2020 року, Київської місцевою прокуратурою № 7 спільно з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України та слідчим відділом Подільського УП ГУ Нацполіції в Києві викрито дві людини під час шахрайського заволодіння грошовими коштами в сумі $ 20 тис", - повідомляє прес-служба прокуратури.

Шахраї пропонували передати хабар чиновникам Міністерства юстиції України за призначення особи на посаду начальника однієї з виправних колоній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дурили людей на інтернет-"аукціонах": у столиці кіберполіція накрила шахрайську схему

Обидвох затримали після отримання грошей в одному зі столичних ресторанів. Вирішується питання про повідомленні про підозру і обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

У Києві шахраї видурювали гроші під приводом працевлаштування у Франції та Німеччині. Після отримання авансу за псевдопослугу, подільники припиняли контакти з потерпілими.

Зараз ви читаєте новину «Шахраї пропонували за гроші посаду начальника виправної колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі