вівторок, 24 січня 2017 07:40

Шахрайка витратила 1,5 млн грн допомоги бійцям АТО на гральні автомати

Шахрайка витратила 1,5 млн грн допомоги бійцям АТО на гральні автомати


Служба безпеки України затримала шахрайку, яка збирала гроші на промислових підприємствах у різних регіонах. Обіцяла використати з користю для учасників антитерористичної операції, але витратила на ігрові автомати. Зловмисниця встигла зібрати майже 1,5 млн грн.

"Оборудку здійснювала мешканка Черкаської області. Вона зареєструвала на своє ім'я фіктивний благодійний фонд. Від його імені протягом 2016 року жінка телефонувала керівникам промислових підприємств з проханнями перерахувати певну суму грошей на рахунок "благодійного фонду". Мала витратити їх для надання допомоги дітям, підрозділам антитерористичної операції, соціально незахищеним верствам населення. Шахрайка під час телефонних дзвінків представлялася чиновницею різних облдержадміністрацій або помічником високопосадовців", - повідомляє СБУ Харківщини.

Усі гроші вона витратила в автоматах гральних салонів.

Оперативники СБУ затримали шахрайку в місті Сміла на Черкащині. Відкрито кримінальне провадження. Триває досудове слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох чиновників затримали на хабарі

11 січня у Харківській області правоохоронці затримали банду екс-працівників МВС. Колишні міліціонери займалися розбійними нападами.
Зараз ви читаєте новину «Шахрайка витратила 1,5 млн грн допомоги бійцям АТО на гральні автомати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі