середа, 23 листопада 2016 17:33

Шахрай знайомиться із дівчатами, а потім обкрадає їх

У Чернігові поліція розшукує чоловіка, який знайомиться із дівчатами через Інтернет, а потім обкрадає їх. Підозрюваний — чоловік кавказької зовнішності віком 35-40 років. Представляється Давидом Мамедовим.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Він спортивної статури, зростом 175-180см. Має чорне коротке волосся, на правому передпліччі — татуювання", - кажуть правоохоронці.

 

Жертвами чоловіка стали щонайменше 5 жінок. 18 червня підозрюваний зустрівся із чернігівкою, яка після випитого коктейлю, приготованого зловмисником, знепритомніла. За цей час він украв у неї золотий ланцюжок, кулон, сережки, 2 каблучки. За місяць у іншої жінки зник автомобіль "Нісан", припаркований біля будинку, в якому вона із Давидом знімала квартиру на ніч. Ще у трьох жінок зловмисник також вкрав золоті прикраси, банківські картки, з яких знімав гроші, мобільні телефони та готівку. Усіх підпоював коктейлями, ймовірно із клофеліном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінку пограбували серед білого дня

Останнє повідомлення про крадіжку надійшло 21 листопада. Зловмисника розшукують.

На вулиці Заболотного, що у Голосіївському районі столиці четверо невідомих напали на 52-річного іноземця у його квартирі. Поранили ножем, побили та відібрали гроші — $ 11 тис. та 50 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Шахрай знайомиться із дівчатами, а потім обкрадає їх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі