вівторок, 29 листопада 2016 16:53

Шахрай у "липових" обмінниках видурив понад $ 20 тис.
4

facebook

Днями у Києві затримали мешканця Запорізької області, який в трьох районах столиці відкрив "липові" обмінники і присвоїв понад $ 20 тис.

Про це повідомив начальник столичної поліції Андрій Крищенко.

Поліцейський розповідає про нову схему шахрайства при обміні валют. Зловмисники на кілька днів орендують торговий кіоск під виглядом обмінника. В інтернеті розміщують оголошення з пропозицією обміну валюти за вигідним курсом. І люди охоче несуть свої гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із банківських скриньок викрали заощадження

"Як тільки касир отримує в руки валюту, на цьому спілкування з клієнтом припиняється. Вже через деякий час клієнт розуміє, що працівник вийшов у сусідню кімнату з його грошима не для того, щоб покласти їх у сейф, а щоб втекти з місця злочину через дірку в стіні або даху", - каже Крищенко.

Шахрай заарештований. Встановлюється причетність до скоєного злочину інших осіб.

У рамках спецоперації "Акциз – 2016" працівники ДФС та прокуратура Київської області викрили та зупинили діяльність мережі нелегальних АЗС. Незаконна реалізація фальсифікованого дизельного палива діяла у Києві та області.

Зараз ви читаєте новину «Шахрай у "липових" обмінниках видурив понад $ 20 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі