середа, 22 квітня 2015 17:30

З тримісячного полону бойовиків звільнили молодшого сержанта ЗСУ

З тримісячного полону бойовиків звільнили молодшого сержанта ЗСУ
Фото: ua.korrespondent.net

СБУ у районі проведення АТО звільнила 24-річного молодшого сержанта ЗСУ Андрія Балу, який перебував у заручниках терористів "ДНР" близько 3-х місяців.

Командир взводу наприкінці січня цього року потрапив у заручники до незаконного збройного формування "Басмачі" терористичної організації "ДНР", повідомляє прес-служба СБУ.

"Після звільнення сержант розповів, що разом з ним перебували близько 20-ти українських військових та місцевих мешканців, яких бойовики підозрювали у підтримці цілісності України. Бойовики утримували їх у підвалі захопленої адмінбудівлі в Макіївці. До заручників терористи постійно застосовували жорсткі заходи психологічного впливу і тортури", - йдеться у повідомленні СБУ.

У відомстві зазначили, що український військовий пройде медогляд та отримає необхідне лікування у Харківському військовому шпиталі, після чого відновить сили у рідному Чернігові у колі рідних та близьких.

 

 

Зараз ви читаєте новину «З тримісячного полону бойовиків звільнили молодшого сержанта ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі