пʼятниця, 24 грудня 2021 16:06

З Антоненка зняли електронний браслет

Автор: facebook.com/andrew.antonenko
  Андрій Антоненко - один із підозрюваних в убивстві журналіста Павла Шеремета. Провів 505 днів у СІЗО
Андрій Антоненко - один із підозрюваних в убивстві журналіста Павла Шеремета. Провів 505 днів у СІЗО

Обвинуваченого в убивстві журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка залишили під нічним домашнім арештом. Але дозволили зняли електронний браслет.

Термін дії запобіжного заходу два місяці - до 24 лютого 2022 року. Таке рішення сьогодні, 24 грудня, ухвалив Шевченківський райсуд Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справу Шеремета можуть відправити на новий розгляд

"Суд зняв із ветерана АТО електронний браслет і замінив йому місце відбування домашнього арешту, оскільки він змінив місце проживання", - розповів адвокат Антоненка Дмитро Круговий, передає Укрінформ.

Терміни нічного домашнього арешту також продовжили ще одній обвинуваченій у справі - Юлії Кузьменко. Для Яни Дугарь продовжили термін дії зобов'язань.

Павло Шеремет загинув у центрі Києва вранці 20 липня 2016 року - його підірвали в авто. 12 грудня 2019-го в Нацполіції заявили, що в причетності до вбивства підозрюють музиканта й ветерана АТО Андрія Антоненка, дитячого кардіохірурга Юлію Кузьменко й військову медсестру Яну Дугарь.

Антоненка звільнили під домашній арешт у квітні цьогоріч після 505 днів у слідчому ізоляторі. Кузьменко відпустили під домашній арешт у серпні торік, вона провела понад сім місяців у в'язниці. Дугарь із самого початку тримали під нічним домашнім арештом, а торік суд зняв із неї електронний браслет.

Усі троє заперечують причетність до вбивства. З 2020-го справу розглядає суд.

Зараз ви читаєте новину «З Антоненка зняли електронний браслет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі