середа, 08 лютого 2012 11:21

Рятувати людей з кримських заметів виїхали БТРи
6

Фото: Фото: Комментарии

7 лютого внаслідок погіршення погодних умов (сильний вітер 30-35 м/с) на 3 ділянках автодороги державного значення "Арм'янськ – Сімферополь" через снігові замети утворилися затори автотранспорту.

Про це розповіли Gazeta.ua у прес-службі МНС Криму.

Рятівники зазначили, що траса "Арм'янськ – Сімферополь" найбільше постраждала від негоди.

"Так на ділянці біля села Журавлівка через сніговий замет довжиною 3,5 км в затор потрапило 120 од. техніки. О 20:00 підрозділи МНС за допомогою 2 од. спеціальної техніки розчистили снігові замети. Після цього затор був ліквідований", - зазначили у Міністерстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через негоду у 30 тисяч кримчан погасло світло

На ділянці між селами Сумське та Симоненко утворився перемет довжиною 10 км. У затор потрапили 60 машин. О 04:00 затор був ліквідований. На ділянці між селами Симоненко і Трактове наразі залишається розчистити 3 км дороги, де знаходяться 60 автомобілів та 2 рейсові автобуси. Для недопущення загибелі людей від переохолодження в с. Трактове розгорнуто пункт обігріву, до якого було направлено 17 пасажирів рейсових автобусів.

До розчищення доріг та вивільнення автотранспорту із заторів всього залучено 26 од. техніки та 71 особа, в тому числі від МНС - 14 од. техніки та 38 рятувальників.

МНС Криму зазначило, що незважаючи на важкі обставини з проблемами справляються. Також залучаються підрозділи із сусідніх областей. Людських жертв немає.

На допомогу тим, хто застряг у заметах на трасі "Красноперекопськ-Сімферополь" МВС Криму відрядило БТРи.

"Рішення прийняте керівництвом главку. Два БТРа відправлені для допомоги тим, хто опинився у снігових заметах ", - сказала Ольга Кондрашова з прес-служби МВС, пише "Комментарии".

Зараз ви читаєте новину «Рятувати людей з кримських заметів виїхали БТРи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі