вівторок, 23 жовтня 2018 16:05

Розважалися: студенти до смерті забили безхатченка

Розважалися: студенти до смерті забили безхатченка
У Павлограді на Дніпропетровщині двоє студентів 20 та 18 років заради розваги побили безхатченків. Один із потерпілих помер. Фото - uain.press

У Павлограді на Дніпропетровщині двоє студентів 20 та 18 років заради розваги побили безхатченків. Один із потерпілих помер.

Підозрюваних взяли під варту, повідомив у Facebook речник Генеральної прокуратури Андрій Лисенко.

"Встановлено, що 14 жовтня 20-річний студент разом з 18-річним приятелем розпивали алкогольні напої. Відчуваючи нудьгу, чоловіки вирішили розважитися та побили чоловіків, які не мають певного місця проживання. Під виглядом працівників поліції зловмисники прийшли на територію раніше діючої медико-санітарної частини та вимагали від безхатченків повернути начебто незаконно отриманий ними мобільний телефон. Вигадана історія про крадіжку стала приводом для подальшого побиття заляканих громадян "правоохоронцями". Трьох чоловіків підозрювані били ногами, від отриманих тілесних ушкоджень один із них помер", - розповів Лисенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охоронець супермаркету вбив за крадіжку безхатченка

Студентам повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Їх можуть ув'язнити на 15 років. Досудове розслідування триває.

У центрі Одеси чоловік убив безхатченка. У поліції розповіли, що батько одного з хлопчиків побив до смерті безпритульного на очах своєї сім'ї та інших дітей.

Зараз ви читаєте новину «Розважалися: студенти до смерті забили безхатченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі