четвер, 29 березня 2018 18:23

Розповіли подробиці про жінку, яка викинула з мосту сина

Розповіли подробиці про жінку, яка викинула з мосту сина
42-річна Ірина Шинкарук, яка викинула з мосту у Миколаєві сина 9-місячного Павла, каже, що впустила дитину випадково. Її адвокат наполягав на стані афекту. Фото - "Інше.ТВ"

42-річна Ірина Шинкарук, яка викинула з мосту у Миколаєві сина 9-місячного Павла, приїхала із Луганська. Її впізнали волонтери, які допомагали жінці після народження сина у липні торік.

"Не маючи грошей і житла, народила дитину в Миколаєві. Їй запропонували тимчасово віддати його в Будинок малятка, але вона відмовилася. Жінку разом з новонародженим поселили в спеціалізований притулок у Вознесенському районі. Зібрали речі для малюка, подарували візок. Його вона незабаром виставила на продаж. А коли їй подзвонили і пояснили, що візок не для продажу, то мати з дитиною зникли з притулку", - розповіли волонтери у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка забила молотком 7-річну доньку

28 березня Центральний суд Миколаєва обрав жінці запобіжний захід на час слідства — 60 діб під вартою без права на заставу. На суді підозрювана заперечувала свої ж свідчення. Раніше вона повідомила поліції, що хотіла кинути дитину з мосту на зло співмешканцю, який постійно вимагав у неї гроші. Перед вчинком подзвонила сестрі та сказала про це. Тепер же заявила, що хотіла вкоротити віку собі. А дитину впустила випадково. Напередодні жінка випила пляшку пива, тому, що трапилося, пам'ятає погано. Її адвокат клопотав про домашній арешт, мовляв, вона була у стані афекту.

Тепер підозрювана має 5 днів, щоб подати апеляцію. За скоєне їй загрожує від 15 років до довічного ув'язнення.

Увечері 26 березня в Миколаєві нетвереза ​​жінка викинула з мосту в річку свого сина. Рятували дитину з крижаної води патрульні, медики, очевидці того, що сталося і рятувальники. Хлопчик потрапив до лікарні в стані клінічної смерті, лікарям вдалося запустити його серце. Він у стабільно важкому стані. В крові матері виявили 2 проміле алкоголю.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли подробиці про жінку, яка викинула з мосту сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі