середа, 11 січня 2023 22:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни проводять мобілізаційні заходи на лівобережжі Херсонщини

Росіяни проводять  мобілізаційні заходи на лівобережжі Херсонщини
На лівобережжі Херсонщини, яка тимчасово окупована російськими військами, загарбники ідентифікують чоловіків призовного віку. Фото: Український південь

На лівобережжі Херсонщини, яка тимчасово окупована російськими військами, загарбники ідентифікують чоловіків призовного віку.

Росіяни також проводять щось схоже на мобілізаційні заходи. Про це повідомив депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські терористи обстріляли Херсонщину: пошкодили перинатальний центр і поранили людей

"Люди повідомляють, що на лівобережжі Херсонщини росіяни також проводять щось схоже на мобілізаційні заходи – почали прискіпливо ідентифікувати чоловіків призовного віку", – написав він.

За його інформацією, загарбники заявляють, що чоловіки мають служити в окупаційних відділках поліції.

Херсонську область 63 рази обстріляли російські окупанти.

Минулої доби через російські обстріли п'ятеро людей отримали поранення різного ступеня тяжкості, повідомив 11 січня голова обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич у Telegram.

Херсон росіяни обстріляли 24 рази. Під ворожим вогнем опинилися житлові квартали міста. Окупанти атакували освітній заклад, лікарню, приватні та багатоквартирні будинки.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни проводять мобілізаційні заходи на лівобережжі Херсонщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі