субота, 03 лютого 2024 20:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни планують масово заселити тимчасово окуповану частину Запорізької області

Росіяни планують масово заселити тимчасово окуповану частину Запорізької області
Росіяни планують здійснити масове переселення в захоплену частину Запорізької області мешканців РФ, Білорусі та Казахстану, повідомив мер Мелітополя Іван Федоров. Фото: facebook.com/IvanFedorovMelitopol

Росіяни планують здійснити масове переселення в захоплену частину Запорізької області мешканців РФ, Білорусі та Казахстану.

Зокрема, ворог затвердив нову програму, яка називається "Запорізька цілина". Про це в ефірі телемарафону повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

"Вони намагаються здійснити масове переселення громадян РФ на тимчасово окуповану територію. І не лише громадян РФ, зараз вони шукають людей з різних куточків РФ, громадян Білорусі, Казахстану, щоб вони приїжджали на тимчасово окуповану територію", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти викорінюють українців з Мелітополя і завозять чужинців з Росії

За словами Федорова, таким чином ворог має намір вирішити дві проблеми.

1. Погасити той спротив, який продовжує існувати в тимчасовій окупації, зробити заміну генофонду, заміну населення.

2. В них шалений дефіцит кадрів на тимчасово окупованій території, тому що наші мешканці не погоджуються масово співпрацювати з ворогом, у них дефіцит 1:4 лікарів, у них дефіцит будівельників.

"Тож вони готові купувати кадри, щоб вони переїжджали на тимчасово окуповану територію, поселялися в наші захоплені квартири та будинки, і таким чином вирішувати свої демографічні проблеми", - підкреслив Федоров.

Російські окупанти перетворили Мелітополь на полігон для випробування військової техніки.

Про це сказав мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі "Суспільне". Ворог випробовує військову техніку у місті та навколо нього.

Окупанти збирають безпілотники. Також мешканці повідомляють, що навколо Мелітополя окупанти влаштували декілька полігонів для випробування безпілотників.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни планують масово заселити тимчасово окуповану частину Запорізької області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі