субота, 14 лютого 2015 14:51

Росія надала бойовикам зброю з окупованого Криму
6

Фото: facebook.com

Бойовики в ефірі проросійського терористичного телеканалу продемонстрували російське озброєння. Таким чином вони самостійно оприлюднили докази присутності російського озброєння на території Донбасу.

Про це інформує прес-служба Міністерства оборони України.

"У відеосюжеті йшла мова про нібито залишені українськими військовими в боях в зоні проведення АТО бойові машини БМ-21 та 122-мм реактивні снаряди (РС) до них. В підтвердження цього приводилися кадри, на яких зображені дані бойові машини та ящики з боєприпасами до них", - повідомляє Міноборони.

Бойовики зазначають, що боєприпаси упаковували військовослужбовці ЗС України.

Міноборони з'ясувало, що ці військовослужбовці проходили військову службу у військовій частині А2327 (51 об'єднаний склад озброєння і майна АР Крим) та за інформацією, наданою Головним управлінням ВСП у ЗС України, не вийшли з тимчасово окупованої території.

"Таким чином, дані боєприпаси могли опинитися в зоні проведення АТО тільки в результаті їх передачі з тимчасово окупованої території АР Крим військовими підрозділами РФ", - інформує прес-центр.

Зараз ви читаєте новину «Росія надала бойовикам зброю з окупованого Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі