вівторок, 12 березня 2024 07:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія атакувала південь дронами-камікадзе і Х-59

Росія атакувала південь дронами-камікадзе і Х-59
Протягом 2,5 год. підрозділи ППО відбивали дронову атаку РФ. Фото: t.me/SJTF_Odes

Вночі росіяни знову атакували південні регіони дронами-камікадзе типу Shahed-131/136.

Під час нічної атаки 12 березня ворог здійснив також пуск ракети Х-59 з літака тактичної авіації, з акваторії Чорного моря в напрямку Одещини, повідомили у вівторок вранці Сили оборони півдня України. Підрозділами протиповітряної оборони ціль було знищено над морем.

"Протягом 2,5 годин підрозділи ППО відбивали дронову атаку. Вісім цілей було знищено: дві на Херсонщині, чотири в небі над Миколаївщиною, ще дві вийшли з нашої операційної зони у напрямку Дніпропетровщини, де теж були знищені", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни скинули авіабомбу на житлову багатоповерхівку

Влучань не допущено, додали військові.

11 березня російські війська атакували Чернігівську область безпілотником із запалювальною сумішшю.

Вночі російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 22 БпЛА типу Shahed. Силами та засобами протиповітряної оборони України 17 ударних БпЛА було знищено. Під артилерійським вогнем були понад 145 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали населені пункти Прогрес Чернігівської області; Обухівка, Амбарне, Куп'янськ, Петропавлівка Харківської області; Кривошиївка та Білогорівка Луганської області; Дружба, Торецьк, Терни, Ямполівка, Федорівка, Часів Яр, Новокалинове, Новобахмутівка, Завітне, Олександропіль, Новопокровське, Новоселівка Перша, Новомихайлівка, Водяне, Старомайорське Донецької області; Новоандріївка, Новоданилівка та Роботине Запорізької області; Нікополь Дніпропетровської області.

Зараз ви читаєте новину «Росія атакувала південь дронами-камікадзе і Х-59». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі