четвер, 11 грудня 2014 11:21

Російські війська повністю покинули Херсонську область - прикордонники

Російські війська повністю покинули Херсонську область - прикордонники
Фото: zik.ua

Російські військовослужбовці повністю покинули територію Херсонської області.

Про це журналістам у четвер заявив помічник глави прикордонного відомства Олег Слободян.

"Що стосується відведення російських військ, то на даній ділянці вони повністю відведені. Півострів Ад повністю взяли під наш контроль, там виставлений прикордонний блокпост, організована служба", - сказав він.

Він додав, що переговори з російською стороною з приводу відводу військ з інших ділянок тривають.

"До його завершення я не хотів би давати будь-які коментарі, оскільки переговорний процес дуже активний, напружений і варто дочекатися його завершення", - підкреслив представник Держприкордонслужби.

Як повідомлялося, в Державній прикордонній службі України раніше заявили, що очікують до кінця середи, 10 грудня, повного відведення російських військ Херсонської області.

Раніше керівник Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби України Сергій Бідило запевнив, що української військової сили на кордоні Херсонської області з Кримом вистачить для будь-яких сценаріїв розвитку подій.

"На тій території Херсонської області, яка межує з Кримом, зосереджена така кількість військовослужбовців і військової техніки, якого вистачить для розгортання будь-яких сценаріїв", - заявив Бідило у вівторок на зустрічі з головою Херсонської обласної державної адміністрації Андрієм Путилова, повідомив сайт Херсонської ОДА .

Нагадаємо, раніше ЗМІ вже повідомляли, що російські військові без пострілів і зброї залишили територію Херсонщини, яку захопили під час окупації Криму.

Зараз ви читаєте новину «Російські війська повністю покинули Херсонську область - прикордонники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі