вівторок, 05 квітня 2022 14:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Російський актор, який розповідав про "одін народ", утік з України й показав свій зруйнований будинок під Києвом

Російський актор, учасник "Дизель Шоу" і колишній гравець КВН Сергій Писаренко показав свій зруйнований будинок під Києвом.

Про це написав у Facebook.

"Через кілька днів після початку війни вивіз сім'ю з-під Києва до Таллінна. І весь час думав: а чи не даремно? Наше селище осторонь. Може, пронесе. Не пронесло. Один бій змінив наше селище й наш будинок", - написав він.

Потім допис видалив.

 

Це прокоментував блогер Сергій Іванов, який позаторік робив інтерв'ю з Писаренком.

"Як символічно. Російські окупанти роз*бали будинок росіянина Писаренка, який кілька років тому розповідав мені в інтерв'ю, що ми один народ, що нас "ссорят", не міг назвати Крим українським і потім проклинав за провокаційні питання. Що характерно, російський паспорт чомусь не захистив від російського снаряду.

А тепер подивіться на допис: ви десь бачите слова "росія", "росіяни" чи, може, "окупанти"? Ні, все максимально знеособлено. Тому що страшно, тому що "один народ". Але драпанув чомусь не на рідний Урал, а в Естонію.

Невимовно жалюгідний екземпляр, типовий представник свого прикрого племені. Ні гідності, ні сумління. Лише шлунок і страх", - пише блогер.

У коментарях пишуть:

"Хай не вертається"

"Посьолки за уралом. Туди йому і дорога"

"А чому в Таллінн, а не в мацкву???"

"Приїхав жити й заробляти в Україну, с*бався в Прибалтику, а сумує за "русским миром".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни - це колективний Путін: нова порція фотожаб і карикатур на ворога

У травні 2020-го Писаренко заявляв, що українці й росіяни "один народ". "Для мене це слов'яни, один народ. Я не розділяю ці країни", - говорив він.

А на запитання про Крим сказав, що не хоче говорити про політику.

Дев'ятий рік триває агресія РФ проти України. 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької та Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

24 лютого цього року о 4:00 Росія розпочала повномасштабну агресію. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, сходу та Криму.

Зараз ви читаєте новину «Російський актор, який розповідав про "одін народ", утік з України й показав свій зруйнований будинок під Києвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі