понеділок, 25 квітня 2022 15:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські окупанти повісили триколор у місті-курорті на Херсонщині

Російські окупанти повісили триколор у місті-курорті на Херсонщині
Гола Пристань є курортним містом. Фото: khoda.gov.ua

У місті Гола Пристань на Херсонщині російські окупанти повісили прапори РФ на будівлі міської ради, основних флагштоках і на алеї.

Про це пише "Суспільне".

"Але це не говорить що виконком і спеціалісти працюватимуть під цими прапорами. Ми залишаємось на території України, працюємо за законодавством України, функції покладені на органи місцевого самоврядування здійснюватимемо так, як і зднійснювали.

Комунальні служби працювали і продовжуватимуть працювати, надавати послуги.Чергування у міськраді відбуватиметься. Всі інші послуги отримуватимете за інформацією, куди вам треба буде звертатися", - сказала заступниця міського голови Світлана Лінник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голів двох громад на Запоріжжі звільнили з полону

Щодо затриманих жителів громади інформація лишається незмінною, місцеперебування їх невідомо.

"Щодо патрулювання, воно продовжуватиметься наскільки це буде можливо.

Нам потрібно готуватися, щоб навідати у неділю на кладовищі могили своїх близьких. Додатково буде ще один автобус центрального маршруту, як це було на пасхальні свята. На поминальний день, напевно, буде ще один маршрут, повідомимо додатково", - сказала.

Гола Пристань - курортне місто, розташоване на річці Конка, притоці Дніпра.

28 березня російські окупанти викрали Голопристанського міського голову Олександра Бабича. Окупанти на Херсонщині готують на початок травня псевдореферендум.

Зараз ви читаєте новину «Російські окупанти повісили триколор у місті-курорті на Херсонщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі