вівторок, 05 липня 2022 23:00

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ погрожує Україні застосуванням 40 ракет із акваторії Чорного моря

РФ погрожує Україні застосуванням 40 ракет із акваторії Чорного моря
РФ загрожує застосуванням 40 ракет по Україні. Фото: Укрінформ

В акваторії Чорного моря російські окупанти тримають у бойовій готовності чотири надводні кораблі та два підводні човни.

Вони оснащені 40 крилатими ракетами, які в будь-який момент можуть вдарити по Україні. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" в Faebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ППО України збила три російські ракети, які окупанти запустили з Чорного моря

"Корабельне угруповання ворожих сил в Чорному морі у складі чотирьох надводних та двох підводних ракетоносіїв продовжує блокування судноплавства і погрожує застосуванням 40 крилатих ракет", - йдеться у повідомленні.

4 липня росіяни виводили в море три носії із сумарним залпом до 20 крилатих ракет.

"Не нехтуйте правилами дій при повітряних тривогах, попередженнями та заборонами, які в першу чергу спрямовані на збереження ваших життів", - нагадали українські захисники.

В акваторії Чорного моря російські терористи привели у готовність до ракетних ударів по об'єктах на території України три носії високоточної зброї.

Сумарний залп становить до 20 крилатих ракет морського базування "Калібр".

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському, Запорізькому та Південнобузькому напрямках противник не припиняв обстрілів із танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії. Вони відбувалися вздовж всієї лінії зіткнення.

Зараз ви читаєте новину «РФ погрожує Україні застосуванням 40 ракет із акваторії Чорного моря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі