четвер, 09 жовтня 2014 08:23

Спецтема: Війна на Донбасі

РФ знову перекинула в Україну мінімум 40 автобусів із бойовиками — ІО

РФ знову перекинула в Україну мінімум 40 автобусів із бойовиками — ІО
Фото: bm.img.com.ua

За останні 2 доби на територію України увійшло не менш 40 автобусів з бойовиками, які пройшли підготовку в Росії.

Про це в Фейсбук, посилаючись на дані групи "Інформаційний опір", пише експерт Дмитро Тимчук.

У Донецьку зафіксована діяльність 2 спецгруп ГРУ ГШ ЗС РФ. У першу групу входить 7 фахівців з диверсій. Друга група - 5 спеціалістів з інформаційно-психологічних операцій. Місця дислокації груп забезпечує охорона з числа військовослужбовців РФ.

У н.п. Горлівка прибула група російських найманців з 40 чоловік. Усі члени групи - учасники бойових дій з РФ.

Через пункт пропуску "Ізварине" на територію Донбасу з РФ увійшла чергова колона. В основному - з автобусів з найманцями, які проходили курс підготовки в навчальному центрі ГРУ ГШ ЗС РФ в Ростові-на-Дону.
Боєприпаси, які прибули з Росії, активно перекидаються в район аеропорту в Донецьку. Сюди направляється близько 50-60% всіх мінометних мін, артилерійських і реактивних снарядів, що прибувають з РФ.

На Сніжнянському машинобудівному заводі (м. Сніжне) створена база з ремонту та відновлення озброєння і техніки терористів. Техніка, що прибуває на ремонт, в основному брала участь у боях під Луганськом, Донецьком, Амвросіївкою, Кутейниковим та Старобешевим. Передова база ремонту і обслуговування бойової техніки бойовиків створена на базі ТОВ "Вуглемаш" в Донецьку.

В Росію евакуюється тільки пошкоджена штатна техніка підрозділів російської армії, які брали участь у бойових діях на Донбасі. З цією метою з Росії прибули евакуаційні бригади. Техніку і озброєння, передані Росією місцевим бойовикам, Москва запропонувала терористам відновлювати самостійно.

Зараз ви читаєте новину «РФ знову перекинула в Україну мінімум 40 автобусів із бойовиками — ІО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі