пʼятниця, 12 серпня 2022 21:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Резніков сказав, чи причетні ЗСУ до "бавовни" на аеродромі в Криму

Резніков сказав, чи причетні ЗСУ до "бавовни" на аеродромі в Криму
Резніков розповів, чи причетні ЗСУ до вибухів на аеродромі в Криму. Фото: Cоцмережі

Вибухи на російському аеродромі "Саки" в Новофедорівці, імовірно, сталися через "порушення пожежної безпеки".

Про це в ефірі данського телеканалу DR Denmark заявив міністр оборони України Олексій Резніков, який іронічно прокоментував нещодавні вибухи в анексованому Криму.

"Думаю, що солдати на цій базі порушили правила (пожежної безпеки. – Gazeta.ua). Імовірно, вони кинули недопалки одночасно в різних місцях і ми побачили результат цього. Тож це небезпечно – курити в небезпечних місцях", – сказав міністр.

Водночас Резніков наголосив, що цей аеродром був основною базою росіян, яку вони використовували проти України.

"Ми побачимо супутникові знімки й тоді зрозуміємо, який насправді результат для них. Але я думаю, що вони втратили кілька літаків, а також бомби й ракети. Вони використовують цей аеродром проти України. Вони бомблять нас, стріляють по нас, запускають крилаті й балістичні ракети. Це була основна база, щоб нести біду й коїти звірства в Україні", – зазначив Резніков.

9 серпня в тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи в районі російської авіабази "Саки" в Новофедорівці. У Росії заявили, що вибухнув авіаційний боєприпас і вогневого ураження нібито не було.

У Міноборони України іронічно заявили, що "не можуть встановити причину займання" на аеродромі окупантів в українському Криму. Але посилено рекомендують їм вивчати правила протипожежної безпеки й не курити там, де це не дозволено.

Зараз ви читаєте новину «Резніков сказав, чи причетні ЗСУ до "бавовни" на аеродромі в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі