четвер, 06 жовтня 2016 16:25

Рецидивіст на очах у матері вбив сина за ланцюжок
3

Злочинець у чорній масці вбив полтавця й забрав ланцюжок. Утікав від поліцейських, але його затримали.

Про це повідомили в Полтавській обласній поліції.

"28-річний полтавець повертався додому з роботи. На нього поблизу під'їзду напав 23-річний чоловік у чорній масці. Почав бити, повалив на землю. На крики вийшла мати та просила злодія не чіпати сина. Злочинець витяг ножа, кілька разів ударив чоловіка й забрав із шиї ланцюжка. Полтавець помер на місці", - розповів Юрій Сулаєв із Полтавської обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція просить змінити "закон Савченко".

Випадковим свідком був дільничний інспектор, який стояв на балконі і все бачив. Він викликав підмогу та вийшов затримати злочинця. Правоохоронці наздогнали вбивцю на території заводу. Він нападав на поліцейських і погрожував ножем, але його затримали.

Злочинець вже був у місцях позбавлення волі за розбійний напад. Нещодавно звільнився по "закону Савченко" і зараз йому загрожує 15 років за умисне вбивство.

Нагадаємо, тіло 4-річної Анни з села Новоберислав Бериславського району на Херсонщині знайшли на березі річки зі слідами зґвалтування. Її убивцю, 27-річного рецидивіста - затримали.

Зараз ви читаєте новину «Рецидивіст на очах у матері вбив сина за ланцюжок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі