середа, 16 жовтня 2024 12:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Розвідники зачистили 400 га лісу і знищили майже полк окупантів

Розвідники зачистили 400 га лісу і знищили майже полк окупантів
Після зачистки 400 га лісового масиву на північ від Липців становище загарбників на цьому відрізку фронту погіршене та близьке до безнадійного. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

ЗСУ зачистили 400 га лісу і знищили майже полк окупантів.

Розвідники 16 жовтня повідомили деталі нової операції ГУР на півночі Харківщини.

"Підрозділи активних дій ГУР МО України "Артан", Kraken та Міжнародний легіон здійснили комплексну успішну операцію зі звільнення лісового масиву, розташованого на північ від населеного пункту Липці Харківської області. Результат спланованих та сміливих дій українських розвідників - захоплення батальйонного району оборони противника, знищення трьох мотострілецьких батальйонів, загону "Шторм" та розвідувальної роти 7-ї окремого мотострілецького полку 11-го армійського корпусу ЗС РФ", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повітряні сили збили понад пів сотні російських дронів

Після зачистки 400 га лісового масиву на північ від Липців становище загарбників на цьому відрізку фронту погіршене та близьке до безнадійного.

"Також під час штурмових дій взято в полон чергових московитів, що допоможе повернути з російської неволі захисників України. Особливістю операції стало те, що вдалося завести піхоту 13-ї бригади НГУ "Хартія" з незрівнянно низькими втратами. Це приклад чудової співпраці професійних спецпризначенців і лінійного підрозділу", - звітують в ГУР.

Успішна місія ГУР створює умови для подальшого витіснення російських окупантів з півночі Харківщини.

Загальні бойові втрати російських окупантів на 16 жовтня склали 672 850 осіб. Протягом минулої доби знищено ще 1450 загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Розвідники зачистили 400 га лісу і знищили майже полк окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі