понеділок, 28 вересня 2020 17:52

Викрили злочинців, які займалися підробкою ліків

Викрили злочинців, які займалися підробкою ліків
Обсяг проданого товару оцінюють в більш ніж 15 мільйонів гривень за рік Фото: ssu.gov.ua

У Харкові викрили злочинну групу, яка займалася незаконним виробництвом і продажем підроблених анаболіків і сильнодіючих ліків. Про це повідомляє Служби безпеки України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахраї видурювали гроші за ліки, яких не існує

"Оперативники встановили, що організували нелегальний бізнес четверо жителів Харкова і Києва. Сировину для фальсифікату вони отримували поштовими відправленнями зі Східної Азії. Виробництво велося кустарним способом в орендованому приміщенні",– йдеться у повідомленні.

Злочинці підробляли упаковки, голограми, а також інструкції. Для цього використовували місцеву друкарню, де працював один з учасників угруповання. Підробки реалізовували через інтернет-магазини під виглядом відомих фармацевтичних фірм. Обсяг проданого товару оцінюють у понад 15 млн грн на рік.

Зловмисникам оголосили про підозру. 2 із них обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У столиці викрили дистриб'юторів, які продавали фальсифіковані препарати для лікування пневмонії. Їх застосовували дорослим і дітям.

Зараз ви читаєте новину «Викрили злочинців, які займалися підробкою ліків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі