вівторок, 11 грудня 2012 12:54

П'яний водій рівненскої маршрутки віз до Києва 17 пасажирів

П'яний водій рівненскої маршрутки віз до Києва 17 пасажирів
Маршрутка їхала з Рівного до Києва. Фото: ДАІ

У неділю, 9 грудня, о 13 годині на трасі Київ-Чоп поблизу райцентру Корець на Рівненщині правоохоронці зупинили мікроавтобус "Mercedes-Benz 312D" з 17 пасажирами. За кермом маршрутки був п'яний водій.

"Автобус "Mercedes-Benz 312D" зупинили на стаціонарному посту ДАІ. Спілкуючись з водієм працівники ДАІ запідозрили, що він нетверезий. Під час проведення тесту прилад "Drager" показав позитивну пробу - 0,54 проміле, при допустимій нормі до 0,2 проміле", - розповідає Світлана Марко з прес-служби обласного відділу ДАІ.

Маршрутка їхала з Рівного до Києва. У салоні були 17 пасажирів.

"Ну вчора випив трошки. Дві літри пива випив. А сьогодні поїхав. Віз людей на Київ. Я вибачаюсь, виправлюся. Це в мене перший такий випадок", - пояснює водій.

Правоохоронці склали на водія протокол. Йому загрожує, зокрема, штраф від 2550 грн. до 3400 грн., або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років.

"Цього року працівниками ДАІ на водіїв автобусів, що здійснювали нерегулярні перевезення складено понад тисячу адміністративних протоколів, з яких три – за керування у стані алкогольного сп'яніння. За участю пасажирських транспортних засобів на території області зареєстровано 17 дорожньо-транспортних пригод, в яких 17 осіб загинуло та 21 - травмовано. Варто зауважити, що пригоди з тяжкими наслідками сталися саме під час здійснення нерегулярних перевезень пасажирів", - пояснюють в ДАІ.

Нагадаємо, що найбільша трагедія на Рівненщині сталася 19 січня цього року, поблизу села Вересневе Рівненського району. Мікроавтобус, який віз прочан зіткнувся з вантажівкою. Тоді загинули 10 пасажирів, а семеро травмувалися.


Зараз ви читаєте новину «П'яний водій рівненскої маршрутки віз до Києва 17 пасажирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі