четвер, 06 лютого 2020 18:10

П'яна "пацієнтка" кілька разів викликала "швидку" і побила фельдшерку

П'яна "пацієнтка" кілька разів викликала "швидку" і побила фельдшерку
На Дніпропетровщині п'яна жінка кілька разів викликала "швидку" та побила фельдшерку. Фото: УНІАН

У селищі Голубівка на Дніпропетровщині 46-річна п'яна жінка кілька разів викликала "швидку".

Під час одного з викликів "пацієнтка" побила 24-річну фельдшерку. Потерпіла в лікарні. Про це у Facebook повідомив директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медицини Радій Шевченко.

"46-річна жінка викликала "швидку", скаржилася на високий артеріальний тиск та головний біль. Бригада швидкої допомоги після обстеження виявила в неї лише алкогольне сп'яніння, але все ж таки запропонувала госпіталізацію. Жінка відмовилася у грубій формі", - розповів Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пацієнт довів фельдшера "швидкої" до гіпертонічного кризу

Згодом жінка вдруге викликала "швидку" з того ж приводу. Коли бригада прибула на виклик, жінка побила 24-річну фельдшерку, вдаривши кілька разів кулаком у голову.

Фельдшерка зі скаргами на сильний головний біль, запаморочення, нудоту, багаторазову блювоту була доставлена до приймального відділення Новомосковської центральної районної лікарні. Її госпіталізували до хірургічного відділення з діагнозом "Закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку. Гематома лівої скроневої ділянки".

До п'яної жінки викликали поліцейських.

Невідомий зламав лікарю швидкої допомоги щелепу, бо той не захотів давати потрібний йому медичний препарат. Це сталося в місті Ватутіне Черкаської області.

Зараз ви читаєте новину «П'яна "пацієнтка" кілька разів викликала "швидку" і побила фельдшерку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі