неділя, 18 грудня 2022 11:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Путіну плювати на втрати РФ: ЗМІ розвідали деталі переговорів між Наришкіним і Бернсом

Путіну плювати на втрати РФ: ЗМІ розвідали деталі переговорів між Наришкіним і Бернсом
Загальні бойові втрати Росії на ранок 18 грудня становлять понад 98 280 осіб. Фото: ОК "Південь"

Російський диктатор Володимир Путін не зважає на втрати серед своєї армії.

Про це повідомив глава Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін на зустрічі з директором Центрального розвідувального управління США Вільямом Бернсом. Про це повідомляється в матеріалі газети The New York Times із посиланням на неназваних чиновників у Вашингтоні.

Під час зустрічі в Туреччині в листопаді Бернс і Наришкін намагалися відновити прямий особистий зв'язок між Вашингтоном і Москвою, проте її тон не був налаштований на примирення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін назвав Зеленського "пособником нацизму"

Високопосадовці США, які були присутні на зустрічі, заявили, що Наришкін сказав, що Росія "ніколи не здасться, скільки б солдатів вона не втратила на полі бою".

Джерела видання не названі точно, а в режимі інформаційної війни неможливо верифікувати інформацію в режимі реального часу.

Російська пропаганда також довгі роки культивувала міф про "непереможність" Росії та про те, що РФ "ніколи не здається, незважаючи ні на що". Ця "легенда" була зруйнована неодноразово перемогами Збройних Сил України у війні.

У березні під час зустрічі з прем'єр-міністром Ізраїлю Нафталі Бенетом російський диктатор Володимир Путін зробив цікаву заяву.

Зокрема, російський президент визнав, що українці виявилися міцнішими, ніж йому говорили. Про це з посиланням на двох осіб, знайомих зі змістом розмови, повідомляє The New York Times.

Видання додає, що один із членів НАТО попередив союзників, що Путін готовий змиритися із загибеллю чи пораненням до 300 тис. російських військовослужбовців, що приблизно втричі перевищує його ймовірні втрати на цей час.

Зараз ви читаєте новину «Путіну плювати на втрати РФ: ЗМІ розвідали деталі переговорів між Наришкіним і Бернсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі