субота, 15 лютого 2020 19:30

Залучав вихованців: педагог торгував дитячою порнографією

Залучав вихованців: педагог торгував дитячою порнографією
У Дніпрі затримали 59-річного чоловіка, який створював і продавав дитячу порнографію. Фото - dp.npu.gov.ua

У Дніпрі затримали 59-річного педагога, який виготовляв та продавав дитячу порнографію.

До створення відео з "полуничкою" залучав своїх вихованців. Жертв було кілька. Останньою виявилася 15-річна мешканка Кам'янського, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Фігурант з метою постійної взаємодії з дітьми працевлаштовувався на посади, функціональні обов'язки яких передбачають безпосередній контакт та роботу з дітьми. Розбещував їх, пропонував сексуальні послуги, а потім знімав на відео та викладав його у Інтернет за допомогою файлообмінників та спеціалізованих форумів. За це він отримував грошову винагороду. Під різними приводами зацікавлював дітей – фінансово, привілеями. А потім, коли факт уже відбувся, – шантажував, що розповість про те, що сталося", - розповів Сергій Цікавий, заступник начальника першого відділу управління протидії кіберзлочинам в Дніпропетровській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці заробляли на порно 3 млн грн за місяць

Зловмисник раніше не судимий, в поле зору правоохоронців не потрапляв. Під час обшуків на роботі та вдома у нього вилучили комп'ютерну техніку, роутери, флешносії, жорсткі диски, мобільні телефони, сім-картки, банківські картки та чорнові записи.

Триває досудове розслідування. Чоловіка можуть ув'язнити на 15 років.

У Павлограді Дніпропетровської області викрили порнобізнес, в який були залучені неповнолітні. Послуги порнографічного характеру надавалися в режимі онлайн. Покупцями контенту були іноземці.

Зараз ви читаєте новину «Залучав вихованців: педагог торгував дитячою порнографією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі