неділя, 07 травня 2023 22:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Прилєпін зробив першу заяву після підриву його авто

Прилєпін зробив першу заяву після підриву його авто
Російський пропагандист Захар Прилєпін заявив, що сам був за кермом машини в момент вибуху. Фото: Getty Images

Російський пропагандист Захар Прилєпін заявив, що сам був за кермом машини в момент вибуху.

За його словами, вибух стався праворуч від нього під іншим переднім колесом. Про це він написав у першому пості в своєму Telegram-каналі з моменту підриву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ прокоментувала "бововну" з Прилєпіним

Дослівно: "Саша (ШубінGazeta.ua) їхав праворуч на пасажирському кріслі. Я був за кермом. Вибух стався під його колесом. Я знепритомнів хвилини на три, отямився і підповз до вибитого лобового скла. Селяни, які підбігли, допомогли мені вибратися. У мене зламані обидві ноги (один перелом відкритий) і ще там щось", – написав він.

Він також заявив, що висадив доньку з машини за 5 хвилин до вибуху.

За словами Прилєпіна, Шубін на позивний "Злой", який загинув унаслідок вибуху, 8 років працював його "ангелом-охоронцем" і кілька разів рятував йому життя.

6 травня у Російській Федерації підірвався автомобіль, в якому був пропагандист, українофоб, воєнний злочинець Захар Прилєпін.

Авто вибухнуло о 10:40 ранку у Нижньому Новгороді. Російські ЗМІ заявили, що Прилєпін отримав поранення. Повідомили, що той їхав до Москви з тимчасово окупованої території України.

Пізніше стало відомо, що Прилєпіна прооперували у Нижньому Новгороді.

Зараз ви читаєте новину «Прилєпін зробив першу заяву після підриву його авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі