четвер, 18 жовтня 2012 22:06

Правоохоронці затримали в Одесі педофіла, жертвами якого стали 8 хлопчиків

Правоохоронці затримали в Одесі педофіла, жертвами якого стали 8 хлопчиків
Від дій педофіла постраждали 8 хлопчиків 8-9 років із неблагополучних сімей. Фото: tsn.ua

Оперативники карного розшуку Дніпровського райуправління міліції Києва спільно з одеськими колегами розшукали та затримали педофіла, який більше чотирьох років перебував у розшуку.

Про це повідомляють у відділі зв'язків із громадськістю ГУ МВС України в Києві.

За даними міліції, від його дій постраждали 8 хлопчиків 8-9 років із неблагополучних сімей, поки один із них не розповів про свого нового знайомого батькам. Ті звернулися в міліцію і зловмисник був оголошений у розшук.

Затриманий - 34 роки, одружений, є дитина, раніше працював на високооплачуваній роботі в престижній столичній фірмі. Після того, як відчув небезпеку, переїхав до Одеси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ужгородського педофіла посадили на 15 років

"Офіційно не працевлаштовувався, не знімав квартиру. Працював за усною домовленістю. Але все одно попався", - розповіли в міліції.

"Якось він познайомився з дівчиною, яка розповіла, що шукає кандидата на оформлення фіктивного шлюбу. Її метою було усиновити і забрати з дитячого будинку трьох малолітніх братів. Розгледівши привабливу перспективу, зловмисник одразу охоче запропонував свої послуги. Під час оформлення документів на усиновлення одеській міліції стало відомо, що чоловік перебуває в розшуку за скоєння тяжких злочинів. Підозрюваний був арештований", - йдеться в повідомленні.

Наразі проводиться розслідування в рамках кримінальної справи, порушеної відразу за декількома статтями Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує позбавлення волі строком до 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці затримали в Одесі педофіла, жертвами якого стали 8 хлопчиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі