субота, 30 листопада 2019 18:49

Правоохоронці затримали небезпечну банду

  У Запоріжжі правоохоронці затримали злочинне угруповання. Фото: Нацполіція
У Запоріжжі правоохоронці затримали злочинне угруповання. Фото: Нацполіція

У Запоріжжі правоохоронці затримали небезпечну банду, до складу якої входило більше 20 чоловік.

Злочинне угрупування організували батько і двоє його синів, туди входило ще більше 20 чоловік, повідомляє прес-служба Нацполіції області.

"Злочинна група вчиняла тяжкі та особливо тяжкі злочини, зокрема – розбійні напади, пограбування, крадіжки, у тому числі з авто, квартир та особистого майна громадян, викрадення осіб з подальшим вимаганням грошей. Жоден із учасників ОЗГ офіційно не працював, а деякі з них уже були засуджені за скоєння аналогічних злочинів", - йдеться в повідомленні.

Організували банду батько та двоє його синів, які залучили до злочинної діяльності мешканців Запоріжжя віком від 20-ти до 38-ми років.

"На даний час зібрано матеріали, які обгрунтовно підтверджують їх причетність до скоєння щонайменше 20 злочинів на території області. Лише за цей рік бандою було вчинено 10 кримінальних правопорушень, у тому числі із застосуванням зброї. Гроші, отримані злочинним шляхом, вони витрачали на дорогі автівки, речі та відпочинок", - розповіли у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві підірвали банк: перші подробиці

Правоохоронцям вдалося затримати п'ять злочинців, у тому числі організаторів банди. Наразі тривають заходи щодо розшуку та затримання інших фігурантів.

 

Під Києвом затримали трьох чоловіків, які підозрюються у груповому побитті відвідувача нічного закладу у Борисполі. Інцидент трапився наприкінці листопада торік.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці затримали небезпечну банду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі