середа, 01 липня 2015 21:06

Пожежу в черкаському театрі загасили, троє рятувальників потрапили у лікарню

Пожежу в черкаському театрі загасили, троє рятувальників потрапили у лікарню
Фото: www.facebook.com/alex.darmostuk

Під час гасіння пожежі в Академічному обласному музично-драматургічному театрі ім. Шевченка в м.Черкаси троє рятувальників були госпіталізовані з ознаками перегріву. Повідомляє Держслужба України з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 18:00 з ознаками перегріву в Черкаську обласну лікарню були госпіталізовані троє рятувальників. Потерпілі перебувають у діагностичному відділенні на обстеженні. Стан їхнього здоров'я лікарями оцінюється як задовільний", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, за даними ДСНС о 16:28 пожежу локалізували, о 17:24 ліквідували. В даний час на місці продовжують чергувати кілька пожежних машин, які проливають конструкції і оглядають місце пожежі.

Всього участь у боротьбі з вогнем брали, 268 чоловік особового складу Управління ГСЧС і черговий взвод курсантів Інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, працювало 17 одиниць пожежної та спеціальної техніки.

Зараз ви читаєте новину «Пожежу в черкаському театрі загасили, троє рятувальників потрапили у лікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі