четвер, 03 вересня 2020 12:38

Пожежа знищила 22 будинки

Пожежа знищила 22 будинки
Пожежа в Дворічанському лісництві на Харківщині знищила 22 будинки в прилеглих селах. Фото: kh.dsns.gov.ua

Пожежа в Дворічанському лісництві на Харківщині знищила 22 будинки у селах Гороб'ївка та Гряниківка. Відселено 33 людей. Є один потерпілий від отруєння продуктами горіння.

На ранок 3 вересня осередки в 2 населених пунктах, куди поширилася пожежа, ліквідовано. Продовжується гасіння осередку лісової пожежі на площі майже 100 га. Про це повідомляє пресслужба ДСНС області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа на Харківщині набуває масштабів: Зеленський зібрав термінову нараду

"Загальна площа, пройдена вогнем, орієнтовно становить 500 га. З них 100 га верхової пожежі. Станом на ранок 3 вересня осередки в населених пунктах Гороб'ївка та Гряниківка ліквідовано. Продовжується гасіння осередку лісової пожежі на площі майже 100 га", - йдеться у повідомленні.

Поблизу с. Клугино-Башкирівка Чугуївської міськради на території Новомосковського лісництва пожежу локалізовано. Відкритого вогню немає. Жертв і постраждалих немає.

Пожежа на території Дворічанського лісництва на Харківщині на площі 400 га виникла 2 вересня. Із них 100 га - верхової пожежі. Зайнялося між населеними пунктами Гороб'ївка та Гряниківка Дворічанського району. Через пориви вітру полум'я перекинулося на село.

Зараз ви читаєте новину «Пожежа знищила 22 будинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі