вівторок, 17 жовтня 2017 10:00

Повідомили причини пожежі, де загинула дитина з бабою

Повідомили причини пожежі, де загинула дитина з бабою
Пожежа сталася у будинку багатодітної родини, коли дід вирішив заправити бензо-косарку просто посеред кімнати, де були діти. Фото - Уніан

Стали відомі причини займання у приватному будинку в селі Хотомля Вовчанського району Харківської області. Тоді під час пожежі загинула 3-річна Софійка та її баба. Ще четверо дітей із отруєнням перебувають в лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа у багатоповерхівці: загинула дитина, її мати — в критичному стані

Оксана, мати загиблої дитини, розповідає, що вогонь спалахнув, коли її вітчим посеред хати готував бензинову суміш для бензокосарки, йшлося в "ТСН".

У поліції кажуть, що родина асоціальна. Дорослі зловживають спиртним і могли курити просто в кімнаті. Тому все і спалахнуло. В день трагедії Оксана була нетвереза. Не могла толком сказати, хто в домі взагалі був, хто лишився.

Четверо дітей залишаються в лікарні. Стан 6-річної дівчинки, що лежить з опіками, стабільний, двоє її братів та сестра з підозрою на отруєння чадним газом теж під наглядом медиків. У поліції не відкидають, що діти з лікарні поїдуть не додому, а в реабілітаційний центр, а матір узагалі можуть позбавити батьківських прав. За ці два дні жінка до своїх дітей у лікарню так і не прийшла.

Селяни несуть речі для потерпілої родини: одяг, взуття, речі побутового вжитку.

В селі Хотомля Вовчанського району Харківської області зайнявся будинок. На той момент усередині було восьмеро людей – троє дорослих та п'ятеро дітей. Наймолодшого, 3-місячного Івана, винесли на руках, ще троє дітей разом із матір'ю та дідом вибігли самі, баба кинулася до сусідньої кімнати рятувати 3-річну Софіку, але не встигла – літня жінка згоріла живцем, дівчинка вчаділа.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили причини пожежі, де загинула дитина з бабою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі