вівторок, 12 вересня 2017 17:02

Повідомили, хто був у авто, яке розірвало на шматки на трасі

Повідомили, хто був у авто, яке розірвало на шматки на трасі
Директор автосалону загинув у моторошній ДТП. Фото - Facebook Яна Валетова

У ДТП із Lexus на Бериславському шоссе під Херсоном загинув 34-річний Дмитро Аніськів, директор автосалону "Lexus" з Дніпра.

Саме звідти в Херсон доставляли машину преміум-класу для показу. Про це у Facebook повідомив дніпровський письменник Ян Валетов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Досвідчений спортсмен загинув під час ралі

"Я пам'ятаю його ще менеджером і його поведінка, його усмішка, його товариськість і компетентність багато в чому створювала обличчя марки "Лексус" для мене і інших клієнтів центру. Трагічна випадковість - і його більше немає. Світла пам'ять. Мої співчуття рідним і близьким загиблих, - написав Валетов.

Поховали прах Дмитра Аніськіва сьогодні, 12 вересня, на Краснопільському кладовищі.

Крім директора автосалону в машині були двоє 26-річних жителів с. Первомаївка Верхньорогачицького району Херсонщини. Серед них - молодий фермер, який нібито і придбав для себе автомобіль преміум-класу, про це пише grivna.ks.ua.

10 вересня під час випробування іномарки преміум-класу на в'їзді до Херсона загинули троє чоловіків. "Лексус"на великій швидкості врізався в дерева на узбіччі і розлетівся на багато шматків.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, хто був у авто, яке розірвало на шматки на трасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі