четвер, 02 лютого 2023 23:06

Спецтема: Війна Росії проти України

Втрати росіян під Бахмутом колосальні – речник ЗСУ

Втрати росіян під Бахмутом колосальні – речник ЗСУ
Втрати росіян під Бахмутом. Фото: Onliner

Російські окупанти щодня зазнають шалених втрат на війні в Україні.

За цю добу на Бахмутському напрямку окупанти втратили 127 вбитими, 137 пораненими, повідомив речник Східного угруповання Збройних сил Сергій Череватий під час брифінгу, інформує Gazeta.ua.

"Минулої доби втрати окупантів були ще більшими. Ворог втратив близько 280 осіб", – повідомив Череватий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ пішли в контратаку біля Вугледара: оновили карти боїв

Окупанти також зазнають чималих втрат і на Лиманському напрямку.

Росіяни продовжують використовувати інфраструктуру лікувальних та навіть пологових закладів на тимчасово захоплених територіях України для надання кваліфікованої медичної допомоги своїм пораненим військовослужбовцям.

З тактичнною медициною у ворогів проблеми, підкреслив Череватий.

Учора наші воїни відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Новоселівське, Площанка, Невське, Червонопопівка, Діброва, Кузьмине і Білогорівка Луганської області, а також Спірне, Білогорівка, Васюківка, Благодатне, Красна Гора, Бахмут і Кліщіївка Донецької області, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 2 лютого.

Збройні сили України на Луганщині продовжують вести бої на Лиманському напрямку. Водночас погодні умови й ресурси зараз не сприяють наступу.

Зараз ви читаєте новину «Втрати росіян під Бахмутом колосальні – речник ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі