пʼятниця, 13 квітня 2018 15:26

"Посадили на ланцюг та били палкою" - господарі 3 дні катували робітників
8

На Луганщині власники будинку катували робітників
Фото: npu.gov.ua
На Луганщині власники будинку катували робітників
На Луганщині власники будинку катували робітників
На Луганщині власники будинку катували робітників
На Луганщині власники будинку катували робітників

На Луганщині господарі будинку 3 дні тримали підсобних робітників в ошийнику на ланцюгу. Лупцювали їх та примушували виконувати роботу по господарству.

Таке покарання визначили, бо чоловіки не догодили їм та не впорались із ремонтними роботами. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

До поліції звернувся місцевий житель. Він розповів, що його та ще чотирьох чоловіків найняли виконувати ремонтні роботи у будинку та господарчих спорудах. Після цього господарі посадили їх на ланцюг, били, катували та примушували працювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося фото та відео обстріляної будівлі Київміськбуду

"Як тільки зайшли на подвір'я, нас запросили на кухню. Там по-черзі почали бити палкою. Били практично скрізь. Казали, за те, що неправильно зробили стелю. Вимагали за це 30 тисяч гривень. Хоча той ремонт робив ще десь минулого року. На шию чіпляли ошийник з ланцюгом. Змушували перекопувати город, прибирати сміття. Коли били, також змушували телефонувати родичам і просити гроші", - розповів один із чоловіків.

Однією із головних організаторів злочину є власниця будинку. Їй та іншим зловмисникам за катування людей загрожує до 5 років позбавлення волі.

На Дніпропетровщині двоє поліцейських 9 годин знущалися у відділку над чоловіком. Він купив у знайомої машину без належного переоформлення. Тоді капітан і сержант поліції зажадали повернення автомобіля і побили чоловіка, повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Зараз ви читаєте новину «"Посадили на ланцюг та били палкою" - господарі 3 дні катували робітників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі