понеділок, 14 вересня 2020 12:52

Порушники карантину влаштували конфлікт на заправці

Порушники карантину влаштували конфлікт на заправці
Акцію "Під карантином" чоловік запланував зазделегідь Фото: 24tv.ua

В Одесі на одній із заправок, що знаходиться на вулиці Люстдорфській, чоловік влаштував конфлікт. Його відмовлялися обслуговувати без маски. Акцію "Під карантином" він запланував заздалегідь. Анонс чоловік опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Чоловік намагався придбати товар без маски, однак працівники заправки відмовились його обслуговувати. Він влаштував конфлікт, на місце одразу прибули патрульні поліцейські. Між ними та чоловіком відбулася невеличка потасовка під час затримання. Друзі чоловіка перешкоджали копам і спробували відбити затриманого у правоохоронців. Одного з них поліцейські жорстоко затримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка порушила правила самоізоляції: її заарештували

"Свідки події повідомили, що порушники навмисно псували товар, не розрахувавшись за нього, блокували місця розрахунку, перешкоджаючи обслуговуванню інших клієнтів, заходили в службові приміщення та висловлювались нецензурною лайкою. Один з громадян навмисно визивав в себе блювотний рефлекс та плював на підлогу. Інспектори попередили їх про адміністративну відповідальність та про застосування по відношенню до них фізичної сили та кайданок, проте це не зупинило порушників", - повідомили в пресслужбі патрульної поліції Одеси.

На порушників склали адміністративні матеріали за порушення правил щодо карантину, за дрібне хуліганство та злісну непокору законному розпорядженню або вимоги поліцейського.

У Марганці Дніпропетровської обл. в супермаркеті АТБ стався конфлікт між чоловіком без маски і робітниками охорони магазину, на яких теж не було масок. Покупець відмовився надягати захисну маску.

Зараз ви читаєте новину «Порушники карантину влаштували конфлікт на заправці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі