субота, 30 квітня 2022 13:14

Спецтема: Війна Росії проти України

Понад 600 поранених під бомбами очікують порятунку: Азовсталь показали на відео з дрона

Понад 600 поранених під бомбами очікують порятунку: Азовсталь показали на відео з дрона
У Маріуполі на просп. Миру окупанти встановили блок-пост. Одночасно здійснюють фільтраційні заходи і контроль над роботами з розчистки міста цивільними. Фото: t.me/andriyshTime

У Маріуполі російські окупанти продовжують безжально бомбити та штурмувати завод "Азовсталь".

У його укриттях на порятунок чекають понад 600 поранених, повідомили сьогодні, 30 квітня, у міській раді Маріуполя та показали місто з дрона.

"Так сьогодні виглядає Азовсталь. Більше 1000 цивільних та 600 поранених у військовому шпиталі очікують на порятунок", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Був окупант, і нема окупанта" - показали унікальне відео вуличних боїв у Маріуполі

На відео видно, що Маріуполь геть зруйнований. На дорозі- група людей. Хто вони й куди прямують невідомо. Серед сонячної панорами зруйнованого міста видно клубок диму з Азовсталі.

Зараз у Маріуполі залишається близько 100 тис. людей. Місто у блокаді, там гуманітарна кататрофа. У людей немає їжі та ліків.

Російські окупанти у ніч проти 28 квітня бомбили військовий польовий госпіталь на території Азовсталі в Маріуполі.

Росіяни масово скидали багатотонні авіабомби, здатні пробити будь-які бетонні захисні споруди. Після чого обстрілювали руїни з корабельної артилерії.

Зараз ви читаєте новину «Понад 600 поранених під бомбами очікують порятунку: Азовсталь показали на відео з дрона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі