четвер, 06 квітня 2017 17:46

Поліція відпустила всіх затриманих під час масової бійки

Поліція відпустила всіх затриманих під час масової бійки
Поліція відпустила затриманих під час масової бійки. ФОТО:Денис Скриь

6 квітня керівник Полтавської обласної поліції Олег Бех повідомив, що правоохоронці відпустили всіх затриманих в масовій бійці за арку по вулиці Соборності в Полтаві.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Затриманих спочатку допитували кілька годин. Через брак доказів — відпустили. Основні винуватці в сутичках втекли з місця події.

Після бійки і різанини відкрили 5 кримінальних справ: 2 – за хуліганство, 1 – пошкодження майна, 1 – нанесення тілесних ушкоджень полісмену, і 2 по статті нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли ще одне відео бійок між чернігівськими школярками

У соцмережах повідомлялося, що в у Полтаву приїхали тітушки з Кременчука. Поліція підвтердила, що це охоронці приватної фірми "Скорпіон – 2016". 9 з них уже ідентифіковані. Жоден не затриманий поліцією. Після 3 годин допитів 4 з них відпустили.

5 квітня сталася масова бійка на вулиці Соборності в Полтаві. Активісти вийшли проти забудови арки, яка веде у двір багатоповерхівок. Місцеві бізнесмени планують облаштувати тут кафе. Найняли охоронців, які не пускають городян.

Вчора активісти втретє знесли забудову ФОП "Степаненко". Під час сутичок на людей набігли тітушки. Олександру Кобі нанесли 8 ножових поранень. Його прооперували, стан важкий.

Зараз ви читаєте новину «Поліція відпустила всіх затриманих під час масової бійки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі