вівторок, 06 квітня 2021 07:19

Поліція відкрила справу за погрози Бутусову

Поліція відкрила справу за погрози Бутусову
Журналіст Юрій Бутусов і ексдепутат Євген Мураєв ледь не побилися в прямому ефірі. Поліція почала розслідування. Фото: скріншот із відео Україна 24

Поліцейські відкрили кримінальне провадження після перепалки між журналістом Юрієм Бутусовим і ексдепутатом Євгеном Мураєвим в ефірі одного з телеканалів.

Потерпілого допитали, проводяться необхідні слідчі дії для встановлення та перевірки усіх обставин, повідомили в МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Назвіть свою ціну, проститутки Путіна" - телеканал "Наш" пікетують

"Інформацію про конфлікт оприлюднив на своїй сторінці у соціальній мережі журналіст, головний редактор одного із інформаційних Інтернет-порталів Юрій Бутусов. Він заявив, що після завершення програми на одному із телеканалів у його гримерку зайшли громадяни, один із яких почав погрожувати фізичною розправою. Оприлюднений допис того ж дня виявили працівники поліції під час моніторингу мережі інтернет", - сказано в повідомленні.

Справу розслідують як погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо журналіста. За скоєне загрожує від виправних робіт і до 3-х років позбавлення волі.

Журналіст Юрій Бутусов назвав власника прокремлівського телеканалу "Наш", колишнього "регіонала" Євгена Мураєва російським агентом. Також закликав президента Володимира Зеленського, РНБО ввести санкції проти екснардепа. Мураєв заперечив його слова та відповів, що в'їзд до Росії йому заборонений. Водночас Бутусова він назвав "агентом Ізраїля". Після перепалки вони разом пішли зі студії.

Зараз ви читаєте новину «Поліція відкрила справу за погрози Бутусову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі