четвер, 25 червня 2020 12:48

Поліцейським із Кагарлика знову хочуть змінити підозру

Поліцейським із Кагарлика знову хочуть змінити підозру
Працівників Кагарлицького відділу поліції Миколу Кузіва та Сергія Сулиму підозрюють у зґвалтуванні і побитті. Фото: facebook.com/anton.gerashchenko.7

До звинувачень підозрюваних у зґвалтуванні кагарлицьким поліцейським хочуть повернути статтю про перевищення влади працівником правоохоронного органу.

Про це під час брифінгу 25 червня заявила адвокат потерпілої Олена Сотник.

"Ми вчора отримали останні дані матеріалів, судячи з того, що є дві експертизи, скоріше за все, будемо радитися про перекваліфікацію і повернення 365-ї статті (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, - Gazeta.ua)", - заявила Сотник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зґвалтування в Кагарлику: адвокат спускав справу на гальмах

Вона також додала, що адвокати підозрюваних не хочуть співпрацювати зі слідством і спростовують результати експертиз.

"Тепер щодо експертиз і їх відсутності. Є заяви адвокатів, мовляв, нічого не було. І навіть один із підозрюваних подав заяву стосовно Нелі, що його обмовили. Тобто було завідомо подано заяву про злочин. Ми розуміємо позицію захисту, і ніхто не збирається співпрацювати зі слідством та давати свідчень", - додала адвокатка.

22 червня Апеляційний суд Києва залишив під вартою колишніх правоохоронців із Кагарлицького відділу поліції 29-річного Сергію Сулиму та Миколу Кузіва, 35 років. Підозрюються в побитті та зґвалтуванні 26-річної Нелі із села Стави Кагарлицького району на Київщині. Арештованим змінили підозру. Йдеться про зґвалтування групою осіб і катування за попередньою змовою. Раніше йшлося про перевищення влади й службових повноважень.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейським із Кагарлика знову хочуть змінити підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі