четвер, 25 червня 2020 12:34

Зґвалтування в Кагарлику: адвокат потерпілої спускав справу на гальмах

Зґвалтування в Кагарлику: адвокат потерпілої спускав справу на гальмах
Усіх поліцейських Кагарлицького відділу, які були в ніч здійснення злочину на робочих місцях, звільнили. Фото: facebook.com/evgeniy.melnychenko

Колишній адвокат потерпілої від дій правоохоронців у Кагарлику Євген Мельниченко за три тижні своєї роботи навіть не ознайомився з матеріалами справи.

Він намагався спустити справу на гальмах. Про це під час брифінгу 25 червня заявила народна депутатка Олександра Устінова. Додала, що адвокат, якого надали потерпілій, "схоже знайомий пана Геращенка (заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, - Gazeta.ua).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зґвалтування в Кагарлику: нова адвокатка потерпілої розповіла про справу

"Це адвокат, який за три тижні не подав жодного клопотання у справі і не ознайомився з матеріалами. Три тижні адвокат не брав до рук документів. Не було подання жодного клопотання ні про проведення експертиз, ні щодо слідчих дій. Адвокат навіть не їздив з потерпілою на допит. Ми чудово розуміємо, що це було зроблено спеціально для того, щоб спускати це на гальмах", - заявила народна депутатка.

Адвокат, який захищав інтереси постраждалої від дій правоохоронців у Кагарлику Київської області Євген Мельниченко 21 червня повідомив, що більше не є захисником потерпілої. Сказав, що його спеціально виключили зі справи. Потерпіла перестала виходити на зв'язок. А його самого поставили перед фактом.

Зараз ви читаєте новину «Зґвалтування в Кагарлику: адвокат потерпілої спускав справу на гальмах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі